Eten in Balans

Heeft u overgewicht?
Allerlei diƫten al geprobeerd, maar op de lange termijn heeft het geen effect?
Bent u geneigd om stress of emoties weg te eten?

Meld u dan nu aan voor Eten in Balans.

In de bijeenkomsten leert u in zeven stappen uw ongewenste eetgedrag te veranderen. Er zal gewerkt worden aan het inzichtelijk maken van uw eetpatroon en redenen voor uw ongewenste eetgedrag. Eten in Balans is een doelgericht programma in een kleine groep. We werken met een werkboek met opdrachten. U hoeft niet bang te zijn dat u tijdens de bijeenkomsten uw hele verleden moet vertellen, want we werken in het hier en nu. Het doel van deze behandeling is een regelmatig eetpatroon en nieuwe vaardigheden leren om uw ongewenste eetgedrag te vervangen door gezondere en adequatere reacties. Kortom uw eetgedrag in balans!

Waar Gezondheidscentrum Chaam, De Werf 1 te Chaam
Wie vanaf 18 jaar

De behandeling wordt gegeven door dr. N. van Beek, GZ-psycholoog, gespecialiseerd in de behandeling van eetbuistoornis en obesitas.

Eten in Balans is inclusief werkboek, koffie/thee. Het aantal deelnemers is tussen de vier en zeven personen. Indien u niet bekend bent in de praktijk vindt eerst een intake plaats. De zorgverzekeraar vergoedt de behandeling indien er een verwijsbrief is van de huisarts met de correcte diagnose. De behandeling wordt dan vergoed vanuit de basisverzekering.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen op telefoonnummer 06 271 48 751.

Contact